Det beste som kunne hendt meg?

Akkurat nå sitter jeg på torp flyplass i sandefjord...og vet du hva klokka er? joda...3:22 på natta... Planen om å komme seg fra Stavanger(rettere sagt Randaberg) til Sandejord(dvs. Skien) var egentlig såre enkel...MEN!

Siden jeg har så veldig god tid kan jeg like godt skrive hele historien, ingen bilder uheldigvis..men håper du har like god tid som en som er strandet på en tom flyplass...

Det hele startet med at jeg skulle ta fly..noe som i seg selv ikke er så alt for kjekt.Nei,jeg liker ikke å fly!..Den vonde følelsen av å trosse mine jordnære instinkter pleier å rykke i meg fra øyeblikket jeg trykker på "bestill"knappen på flyselskapets iternettsider.

På flyplasen i Stavanger satt jeg da.. pakka i veska hadde jeg en slagplan: Ei god bok og det nyeste nemi bladet, (en svakhet jeg gledelig inrømmer at jeg har, er den for tegneserier..) Som jeg håpet skulle ta min bevissthet vekk fra dette fakta: at det snart ville være tusenvis av kilometer mellom meg og kjære moder jord ..

Etter de annonserer på terminalen at flyet er forsinket pga teknise problemer, ruller snøballen i hodet mitt: flyscener fra ytterst upedagogoske actionfilmer der tekniske problemer alltid ender opp i flammehav og et behov for at en helt skal redde dagen. Men flyet var jo bare 15 min forsinka det har ikke hatt tid til å ekspldere på så kort tid...i desperasjon etter å si til megselv at "det kommer til å gå så bra så," slår jeg meg til ro med tanken på at nå har jo flyet nettopp fått en teknisk sjekk og det må være det tryggeste som finnes!?
Jaja,uansett så satte jeg meg i flyet med godt mot. Der sier de at turen kommer til å bli VELDIG veldig turbulent, så det er nok best for oss alle om vi holder sikkerhetsselen på under hele turen! I hodet mitt ser jeg for meg at vi slenges veggimellom og stakkaren som sitter ved siden av meg kommer til å høre mine siste vræl før vi alle kræsjer ned i avgrunen. Ja, det er nok best å ta på sele!!

Dørene lukkes, og vi begynner å rulle. STOP! Jeg tenker jeg må reise meg, komme med en passende unnskyldning for å stoppe flyet fra denne overmodige utflukten. I hodet mitt,der de fleste alternativ popper opp, tenker jeg: jeg kan si at jeg glemte barnet mitt på flyplassdoen, da må de stoppe! Jeg kan si at jeg har lagt fra meg livsviktige medisiner, og ja, tanken slo meg: å rope "bombe!" Alt bare jeg kommer meg ut av denne maskina,NÅ!

"pust inn" Selfølgelig gjorde jeg ingen av delene! Flyturen i seg selv gikk faktisk over all forventning! Med de forventningne jeg hadde så var det kanske ikke så veldig overraskende..? Bortsett fra en ubehagelig landing, fikk Gud bevist at han hører på mine desperate bønner om å holde flyet i normaltilstand eller slå meg utav bevisthet(han valgte alternativ 1 forsåvidt) og at han ikke ville at jeg skulle dø i flykræsj..denne gangen.

Men grunnen til at jeg er strandet i Sandfjord nå har ingenting med fly å gjøre..det er toget sin feil, men jeg har på følelsen av at det er en annen historie, for en annen natt..

Kommentarer

  1. haha, fantastisk! venta nå egentlig på grunnen t at du va stranda då, men håpe den komme snart :)

    SvarSlett
  2. oki vanni:)
    Eg hadde planlagt å ta et tog som gjekk, 23.30 fra sandefjord t skien. hadde gooe tid og tenkte at eg konne spisa litt og sont...på flyplassen der så e togstasjonen langt vekke son at de har ein "togbuss" som kjøre folk ti min før..fra flyplassen t toget..gjett om den bussen ikkje kom då! men eg fortvilte ikkje, og tenkte at eg ikkje trengte å ta buss, fordi d aller sista toget for nattå gjekk om ein time...eg hadde jo billett.. MEN d som eg fant ut va at d toget som d sto sko komma hall 1, kom aldri, d sto i rutå men de hadde slutta å kjøra d...Derfor satt eg der heila nattå samen m to andre folk som sov på ein benk...kjampa kjekt!!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg