Etter et par dager hjemme med min herlige bror har jeg kommet frem til at en normal seksårings liv for det meste består av:


Det er utrolig,hvor mange småtasser som kan presse seg sammen for å se på en liten skjerm som denne...det er slik de får lus i førsteklasse nå for tia..ikke det samme som da jeg var ung gitt...da de fleste aktiviteter kunne kjennes på kroppen og ikke bare i tommelfingrene etterpå..nei nå kjenner jeg meg gammal! Heldigvis finnes det grenser,kreativitet, omsorg og virkelighet! Som fører til aktiviteter som å klatre i trær, gå i svømmehallen, spille fotball,sykle og male også! Jeg er så gla i lillebroren min, vi er veldig flinke til å si det til hverandre i min familie...I alle rare anledninger..


Vetle, hengende fra et tre:"Eg elske deg Maria!!"-Eg elske deg og vennen."Eh..kan du hjelpa meg ner?"


:)
" D e ei lokka at d fortsatt e gøy å få dritt onna neglene"

Kommentarer

 1. Hahaha, Vetle e herlige! <3
  Komme du på kjellaren på lørdag?

  SvarSlett
 2. Sant nok som det sies, barn har alt for mye tilgang på barnekanaler nå om dagen. Skummelt...
  I vår tid va det bare barne-tv på NRK, samt morgenbarne-TV på TV2 om helga, og Tiny Toons på TV Norge. Unntaket e hvis du har TV3, da e det mye mer!
  Godt det ikke va så ille i vår tid...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg