Inspirasjon!bilete frå websida til Zaina:)


I dag var eg med nokon jenter frå ein Dts(disipel trenings skole) i Hawaii! Me stakk ein tur innom CafèKia (kristent intrerkulturellt arbeid)..Det var veldig koselig! Så monge flotte damer frå monge forskjellige nasjonar!! Om eg hugsar dei alle: Eritrea, sør korea, thailand, iraq, iran, canada, usa, norge og kosovo!
Der traff me ei dame som heiter Zaina frå irak, det viste seg at ho er ein proffesjonell kunstnar og veldig dyktig! Ho viste oss gladleg mappa si med bilder og tegningar som var VELDIG flott!!

Me var veldig fasinerte og inspirerte! Etter cafeen inviterte ho oss til kunstutstillinga hennar der ho hadde monge flotte bilete på utstilling! me var fortsatt i stor beundring!Ho inviterte oss til studioet sitt og, midt i den koseligaste bygningen i byen ! tenk det du, eg har alltid tenkt; "lurer på kva som er i det huset"- så var det studioet hennar på toppen med dagslys frå takvindu! tenk så perfekt stad å ha studio...*sukk*
ho er veldig flink til å uttrykkje sterke følelsar som desperasjon, lengsel,godheit ol..men er og meget dyktig teknisk,(høgt utdanna i irak) nokon av landskåpa hennar såg ut som foto!!! og veldig mennesklege portrett!
alt eg kan seie eg wow, eg gjekk jo på teging form og farge eg.. er inspirert til å gå heim å plukke opp penselen og blyanten!
her er sida hennar, men eg må seie det var best live!!
http://www.zainababdulkariem.com/next3.php


Piiz out fra trøtte og sultne Maria....
>¤(o_o)¤<

Kommentarer

Populære innlegg