Flytting, vasking, rydding!

Eg driver med flytting! skal flytte til Oslo snart snart snart! Her går eg gjennom esker og bøker og papirer..gøy..not! I dag(tirsdag) skal eg vaske i huset og pakke sakene og sortere alle kleda mine som ikkje får lov å bli med..her er skapet mitt nå, snart tomt..litt trist.
Blar litt gjennom gamle journalar når eg rydder, eg skriv alltid.. og limer inn bilete, og teikner litt..slik kan det sjå ut..
Nokre bøker.. har lest twilight(første boka i triologien.veldig bra, skummel og avhengighetsskapande til vampyrhistoriar, gleder meg til å lese meir om Bella!) og ligge i grønne enger(siste boka i triologoen.realistisk, trist, gripande og får meg til å ville LEVE, fordi menneska i boka lever som om dei var daude, eg grein et par gonger..)..Sommar utgaven av Nemi er ein must;det er nemlig tradisjon å lese nemi på hytta. Eingangskamera er jo gøy!
Hehe!! Og boka "how to meet cute boys" er ikkje in manual men ein roman, skuffa! Men eg trur eg kommer til å lese den uansett;) lånt av anette! for leeenge siden! sorry babe, du har ikkje fått den tilbake!:O Og ein utgåve av Vixen, gratis mote magasin som fakrisk var bra! mange fine bilete og motegreier..go gratis go gratis go go go ...eh, ja:p
.men ja ja! eg gleder meg masse til å komme meg til oslo!Nå har Rannva (ei vakker jente frå færøyene) flytta inn i huset i, då blir eg ikkje aleine meir! som er bra, men då kan eg ikkje rote så mykje eg vil meir!! men det er jo vel eigentlieg bra det og..

Vanessa: no skriv eg på nynorsk igjen, det var eit lite utbrudd av giddalaushet...;)

Kommentarer

 1. Sv: tusen takk ;)
  men hvordan får du en slik strek mellom hvert innlegg ? :-O

  SvarSlett
 2. det må du staaaartee meeed! da blir jeg så glad, så glad. tusen takk!

  SvarSlett
 3. enig! han reise på fashion weeks vettu og der e det modeller.. hmhm..
  Men! ane eg den tøffe afrika tingen fra Fretex inni i klesskape? ska ikje den med deg?? :(

  Ja, hjemme resten av sommeren så e det back for fult ;)

  SvarSlett
 4. JEss! Anna likar at du skriv på nynorsk! <3

  SvarSlett
 5. Anonym:
  Eg gjer ingenting for å få den streken der, det kjem av segsjøl pga malen eg har valgt...;)

  SvarSlett
 6. Les hele bloggen, ganske bra

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg