Ensomheit eller rastlausheit?

Nett no er eg aleine i Oslo, Er rastlaus og pratesjuk..Leligheten står halvtom og halvfull av esker, og været er trist..Eg har sykla omkring for å finne nokon som kunne fikse Pcen min,eg fant dei, men eg måtte visst gjere det sjølv og det fekk eg ikkje til. og postkontor-fant det og. sove lenge, laga kaffi, lest, dansa på badet, organisert i klesskapet, sykla masse, ringt til pappa, sitte på internettcafe, spelt el.girar, vinka til naboen, tegna på handa, tatt bilete, laga pizza. lest Bibel, laga hårbånd, gjespa og sett kva klokka er...
Kva gjorde mennesker før internett og TV? dei var med kvarandre..men kva om dei var aleine i ein stor ny by då? Ikkje veit eg, eg trivest jo med å være aleine eigenteg.Men akkurat no er det litt nok.eg ringte til Finland, får sikkert stor tlf regning.. jaja! shit i!
Skal ringe meir til vener når eg kjem tilbake til leiligheta..ja for eg må minne megsjølv på at eg har vener, det må alle eingong iblant:)

"no man is an island" sjølv ikkje ho her..

Bloggpause no! Ferie no! Yes<3

Kommentarer

 1. å! eg sko gjerna vert me deg så du ikkje va alleina!
  men eg forstår ikkje at det va kejdelig for deg å verr me deg, fordi eg elske å verr me deg!
  men du har ikkje bilete av handa som du teikna på! det saknar eg

  snakkes!
  hptt@@/.nuhagestell

  SvarSlett
 2. God tur:-)
  Klem til deg fra meg!

  SvarSlett
 3. Ja, nå veit du litt om kordan æ har det på basen når det e helt tomt

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg