Laughing


Soundtrack


For ei herleg helg! Har truffe så utruleg monge fantastiske mennesker! Åh, eg så heldig som har så monge bra folk i livet mitt:) Eg har kjøpt masse rare ting! (f.eks:Skrivemaskin<3)>på marknader! Hatt samtalar om å løyse verdsproblemer, fått meg jobb! Og mykje mykje meir:)

OG best av alt:Når eg kom heim i dag hadde eg fått pakke i posten! (sidan det er søndag så kom den antageleg på fredag, men eg har ikkje sjekka postkassafør no) Den var frå verdas beste Theresa! Ho sendte meg ein av mine finske favorittsjokolade(melesjok med knust marianne mint i,mmm) Eit koseleg kort med barbarpapa på, Ein ekte firkløver,nokon fine fargerike blader ho hadde laga og sydd saman til ein slags henge-dekorasjons ting, eit brev med masse fine klistermerker på og masse masse fine ord!! TUSEN TAKK!!

Eg satt meg med ein gong ned for å skrive svar til ho med skrivemaskina mi!! hihi!:) Så glad så glad! I morgo skal eg på skulen, det kjem til å bli dritgøy! Kvifor?? Fordi det er ein dag mindre til me reiser til The U.S of A baby!

Kommentarer

Populære innlegg