Pitte litt frå Chicago..

Utsikta frå Sears tower! Verdas høgste skyskrapar! Og ein endelaus by på 8 mill inbyggjerar..sick!

Det er skummelt å trø ut i glassboksen når ein har høgdeskrekk... eg måtte halde nokon i armen for å seie det slik..

"Were the Kids in America, oweå"

Så traff eg tilfelidegvis han Barack luskande på ein souvenir butikk <3 style="text-align: center;">

sånn ca to sekunder av ein av Usas flinkaste organist..


Som sagt, studietur er studietur.. Me har hatt fullt program nesten kvar dag og opplevd mykje spanade! Blck gospel churches var kanskje favoritten og kjøpesentra:p bare opplevelsen av å gå rundt i eit "Mall" å sjå kor utruleg mykje større alt er der borte!! wow.. Men som sagt av monge: borte bra, men heime best! Men eg skal tilbake dit ein dag å sjå meir, det var for kort med ti dagar..hehe...

Nå sit eg heime og lider av jet-lag som det så fint heiter...natt er dag og dag er natt i hovudet mitt.. det er berre lekkert skal eg seie deg..neida!
For dykk som lurte på korleis det var å ha flyskrekk på ein så lang flytur,så gjekk det mykje betre en forventa! eg trur eg er kurert (nesten)-Takk Gud, eg er takknemleg:)

Men alt i alt så var denne studieture den den skulle være: lærerik og full av inntrykk, og blitt betre kjent med klassekameratane mine -dei er supre:)

Me snakkast, Fred & Kjærleik- Maria:)

Soundtrack

Kommentarer

 1. Dritkult!! Har kjempelyst å reise til Chicago. En venninne av meg er der nå i høstferien :)

  SV; Du kan så absolutt lage melodi til tekstene mine! Kjempegøy!! Bare lag i vei :D To av dem har melodi allerede, det er "you have a choice" og "believe". Ellers ingen flere :) Kontakt meg hvis du lager en og den funker, vil gjerne høre den da :)

  SvarSlett
 2. wow.. så ut som en fantastisk tur du er på:) Gleder meg til neste update snuppa:)
  keep on:)

  SvarSlett
 3. o thank you very much ! i've been to Chicago 3 years ago....it was awesome !

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg