Forresten!

Eg trur at mannen med den blå snekkerbuksa er frå eit anna land..kanskje han er frå polen eller romania, eller estland! viss han er frå estland kan eg snakke med han på estisk.
Og på tirsdag så røyka han ikkje cigar..berre vanleg røyk. eg lurer på om han feirer noko når han tar seg ein cigar, eller om det har noko med lønna å gjere.. om han har familie utpå bygda..Hmm eg lurer på kvifor eg er så fasinert av han..(han ligner litt på nissen i grunn..;) minus skjegget også er han veldig høg..) Har alltid hatt lyst på ein gammal person som ven, dei er så vise og kloke og har monge morosamme historiar å fortellje frå gamle dagar..

jaja!to be continued.. (hvis han fortsatt tar same tog som meg etter jul då;)

Kommentarer

 1. Hihi, har du snakket med en på toget nå? =)

  SvarSlett
 2. Noen ganger har jeg lyst til å svare på notisene fra eldre mennesker "sjelevenn søkes" og "liker å gå turer i skog og mark". Jeg tror jeg kunne blitt en fin sjelevenn med en gammel dame eller mann.

  SvarSlett
 3. haha kult :D det er mange mennesker man blir facinert av!

  SV; yes yes im back. jeg har nok fulgt med bloggen din mens jeg var vekke, har jo deg på bloglovin! :D du er så skjønn :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg