Om å reise på eventyr.

bilete frå kewlejewlie.blogg.no
Eg skal veldig snart reise til Colombia. Der snakkar dei spansk og er vakre og brune i huda.
Eg skal lære meg litt spansk og forhåpentlegvis bli litt brun i huda.

(Kanskje eg treffer ein som heiter Benjamin som skjeler litt med augo, er brun i huda og er skjønn. Då skal eg seie til han at eg har laga ein slik karakter på Nintendo Wii`en heime i Noreg. Og at der er hans karakter kjerast med min karakter, som heiter Mariaiaiaa.)

Også ska eg sjå kjære Kristine att, og antagelegvis klemme på både ho og monge vakre colombianske born. Også skal eg synge og være med i menigheitar og senter. Og synge songar frå hjate mitt til nokon andre sitt hjarte. Fordi eg trur det kan gjere ein forskjell!

Eg gler meg <3

Nb: Også må eg hugse på at på tur med Jesus treng ein ikkje å vere redd for å fly lenger. Og det er bra det..

Kommentarer

 1. Du e så bra Maria! :) Men eg klare kje lesa teksten lenger enkeli, va litt vanskelig med den fargen. Glede meg te å se deg igjen!

  SvarSlett
 2. Åhh goe Vanessa! <3

  e skriftå bedre nå??

  glede meg t å se deg og,komme hjem på onsdag tror eg jammen santen:) (d va rart å sei!)

  SvarSlett
 3. Jepp! Nå e alt leselig igjen :)

  Jammen santen, det har eg aldri hørt før! Men det blir digg! Smile her eg sitte å gjør lekser, og det ska godt gjørs! God tur hjem søta! <3

  SvarSlett
 4. Og som eg gler meg til du kjem!!! :)
  Ein del av det me skal gjere er allereie avtalt og i boks :) God tur heim kjære du!! Abrazos de Kristine

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg