Eg har så mykje ting!

I går skreiv eg ønskjeliste til min bursdag, men i dag pakkar eg utav leiligheta. Eg ser kor mykje ting og tang eg har!! Det er heilt utruleg! Eg ombestemmer meg, eg ønskjer meg ikkje nokonting i år! Det må vera ting som kan spisast opp/brukast opp eller noko brukt/heimelaga isåfall!

Kommentarer

  1. haha, til å spise eller til leiligheten ja, smart å ønske seg det når man har så mange ting allerede!;)

    Tusen takk for kommentaren på mitt siste innlegg, det betyr så mye! Du er så god. Takk for det du skrev. Jeg håper Gud kan bruke meg videre når jeg ikke skriver mer på bloggen. Og jeg vet at Gud bruker deg gjennom din blogg, så den må du fortsette med :D Jeg skal hvertfall fortsette å lese den :)
    Stor klem

    SvarSlett
  2. Haha, jeg er så enig. Har endelig kommet til ro i leiligheta nå, men herregud så mange ting som måtte pakkes ned!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg