Sitatkjærleik


"Å Leve lykkelig til sine dagers ende, kan man bare gjøre fra dag til dag" -Margaret Bonnano

"Kjærligheten krever ikke først og fremst bevis, men uttrykk for kjærlighet! -Jean Paul

"Tiden streker til for den som bruker den" -Leonardo DaVinci

"Først når havet er oprørt kaster det opp en musling med perler på stranden" -Abdu`I-Baha

"Som epler av gull og skåler av sølv er ord som blir talt i rett tid" -Salomos ordspråk


Kommentarer

  1. Tusen takk for gode råd! Jeg la ut en annonse på finn.no bare sånn at jeg har det liggende der, hvem vet. plutselig dukker det opp en som vil ha noe om en mnd haha. jaja . skal prøve å spre ordet videre, føler ikke bloggen er så bra sted og annonsere da jeg ikke har særlig med lesere, og det er jo litt mer voksne mennesker som kjøper kunst tenker jeg meg. Når jeg har malt litt mer skal jeg prøve litt hardere, foreløpig har jeg bare gamle malerier. thaks for komplement da!setter jeg alltid pris på

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg