Søvnsang

Ein sang som eg skreiv i fjor ein gong. Ikkje akkurat perfekt opptak, eg spelar litt feil og sånt, men eg bestemte meg for å legga den ut uansett. Den uttrykker ganske godt kva eg kjenner på akkurat no.Den handlar om å drøyme rart, om å ikkje få sove og om å lengte etter noko.


Dreaming about you

Dreaming again

Knowing that its true

Knowing that its you


Let me sleep tonight

I don’t want to fight

My dreams float away

Reality will stay


Darkness comes so naturally

Beauty comes so painfully

Darkness takes my breath away

Asking me to stay awake:


“Stay awake in your dreams,

Stay with me”


Swiftly like never before


Take me with you

I wanna be where you are

Take me with you

I wanna be where you are

Kommentarer

 1. Flott tekst. Og du har SÅ nydelig stemme!

  SvarSlett
 2. Eg lige sangen og teksten! Du e dyktig Maria!

  SvarSlett
 3. Herrlighet Maria! Jeg er mektig imponert, melodien..teksten..stemmen. Jeg vet ikke hva jeg skal si! Wow, passer dog ganske bra! ;)

  SvarSlett
 4. jaaaaaa! i love this song!! hello and kisses from Ghana!:)

  SvarSlett
 5. NYDELIG stemme <3 Herregud jeg satt her og måpte Maria. håper virkelig du kommer langt.

  SvarSlett
 6. Dette var captivating.. Utrolig vakkert og nakent og følsomt og ja... vakkert.

  SvarSlett
 7. herregud...jeg..jeg vet ikke hva jeg kan si for å forklare hva jeg føler nå...hvor utrolig nydelig, vakkert, rørende det der var! Jeg er så glad jeg tilfeldigvis kikka innom bloggen din, for nå sitter jeg her med gåsehud på hele kroppen fordi det var så...ubeskrivelig. Du MÅ bare få platekontrakt en dag, for fler folk må få høre det her!! Det fineste jeg har hørt på leeeenge, noe av det fineste jeg har hørt noen gang!

  SvarSlett
 8. wow.. anonym! takk for eit av dei finaste komplimanga ever! nuss til deg! :*

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg