Rangling


No sit eg oppe til klokka er tri og skriver på sangar. Eg skal halde konsert om nokre veker nemlig. Det er skummelt det, men veldig veldig kjekt! (her har eg lyst til å rope WÆÆÆH) Sjølvom eg er sliten no, etter eit melodi-raid, så er det godt-jobba-sliten. Ikkje eg-er-sjuk-sliten. (Yay!)

Skal eg sei dykk ein ting! Å ha mennesker som trur på ein er det beste i verda! Når eg vart spurt om å spela på Smakebit av gode vener (Dei som arrangerer denne konserten;) så vart eg fyrst skremd av å sei ja til noko når eg er sjuk og ikkje på topp. Men så merka eg berre kor lyst eg hadde og kor godt det var å ha noko å glede seg til. Og ikkje minst at dei spurte meg og har tru på meg. (wow eg blir helt rørt folkens)

For å seie det slik det er. Så føler eg meg aller mest levande når eg får sitta å smelta melodiar og ord saman ved pianoet. Eg kunne gjort det kvar dag i resten av livet mitt. Og er sikker på at eg aldri vil bli lei. Har jo allerede levd 22 år med tangentane, orda og tonane utan å bli lei. I dei tyngste depresjons-dalane virkar dette meinigslaust. Men det er ikkje sant!

Men er det jammen natta!

Kommentarer

 1. ja til smakebit og ja til maria! digge deg og din musikk. du e gudegitt! smask

  SvarSlett
 2. sv: tusen takk og du er jammen superflink til å kommentere og det gjør meg virkelig glad <3 (jeg er ikke så flink, men jeg titter ofte innom og leser, det skal du vite:))

  og du er heldig; som har piano og musikk som du kan fremføre foran mennesker, så innmari fint. hvis jeg skulle valgt ett, bare ett instrument, hadde jeg helt klart valgt pianoet. :)

  SvarSlett
 3. Du er utrolig flink (har hørt deg på myspace). Det mest krevende er å smelte sammen ord og melodi (som du skriver at du liker å gjøre). Du har stor forståelse for musikk og melodier og ord. Det er så bra at du viser andre ditt talent!:)

  SvarSlett
 4. Ok, it's official. Eg e hekta på bloggen din!!!:-)
  Du, din tøffing! Utrulig bra at du har sagt ja! Eg heie så vilt på deg :-) Sammen med Gud, går dette så bra så! Gud har gitt deg ett enormt talent, som ikkje e meint til at bare du ska sidda med det for deg sjøl. Eg glede meg øve at du sa ja, og eg glede meg øve ditt vakre talent:-)
  Tusen hjertelig takk for en mega oppmuntring! Du alså! Du varme hjerta mitt, inderlig godt:-) Du e sterk, Maria! Og eg lige veldig godt det lille av deg eg får bli kjent med på bloggen din (ok,nå hørtes eg en smule stalker ud,hoho). Men eg merke ydmykheten, godheten, omsorgen og Guds kjærlighet gjennom deg, sjøl om det e via nettet. Du gjer meg glad, Maria:-)

  SvarSlett
 5. Åh, så gøy!
  Jeg tror du kommer til å gjøre det kjempebra!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg