Stå distansen

Herkules var min yndlingsfilm då eg var liten. Eg såg den om igjen og om igjen. Og blei aldri lei. Megara var så perfekt bitchy, men eigentleg snill inni seg. Og Herkules var så klønete og dumsnill. Dei var liksom bra for kverandre. Eg såg den her om dagen og grein litt. haha. Fine filmen. Og den finaste sangen.(den norske blei fjerna frå youtube! men her er sangen på engelsk vertfall...)

Kommentarer

 1. jeg har alltid hatt en helt intens kjærlighet for "i won't say i'm in love" fra hercules. fantastisk fin film, elsker den.

  og jeg håper det, jeg óg. at det ordner seg.

  SvarSlett
 2. Haha, så utrolig søtt!
  Jeg så masse på Herkules som liten og jeg husker ham som mye større og mer muskuløs. Nå synes jeg bare han virker som en sjarmerende type, men det er slettes ikke så ille.

  SvarSlett
 3. haha, på videoen her har han jo ikkje blitt stor og muskuløs enndå :p

  SvarSlett
 4. Jeg husker herkules. men det var ikke min favoritt film, det var helt klart løvenes konge, den har jeg sett maaaaaange ganger, kan alle sangene utenatt ;)

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke sett filmen, jeg.. Skjønner at jeg har gått glipp av noe stort!

  Sv: Off.. Trist å høre! Unner ingen å oppleve det..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg