Kva vil du vera?


Snikande, ærlege, raske, mystiske og smidige Ninjaar. Berre 8% kunne tenkje seg å vera Ninja. Eg tenkar meg at dei som vil vera Ninja er litt løyndomsfulle og mystiske. Kanskje dei ikkje likar å bli sett, dei snik omkring i kulissene. Dei har eit edelt hjarta og ein rask fot. Og gjer det godt i livet, fyller dagane med akkurat nok spenning og nok avslapping. HAIII-YAH!


Sjørøvarar kan ikkje nevnas utan å nevna Jack Sparrow! Eg likar han så godt! Og 20% kunne godt tenkje seg eit bekymringslaust liv seglade på Dei sju hav. Der dei jaktar på gull og rom heile dagen long, kanskje kidnappe ei fager møy/kjekk kar og forlange litt lausepenger ein gong iblandt. Å vera beinhard på utsida, litt bøllete rett og slett. Men alle veit jo at ein sjørøvar er litt mjuk på innsida, evt. galen, slik som Jack. Alle har vel ein dank-drivande pirat i seg som berre vil ha gull og mat. Det har ivertfall eg.


Eventyrarar! Til evigheita og forbiiii! På jakt etter spanande myter, troll og prinsesser? -Jaa! Eg trur at grunnen til at fantasi, eventyr, science fiction og slikt alltid har vorte så populært er at me har den der "kampen" i oss: Good Vs Evil. Den kampen er grunnlaget for alle evntyr. Og heile 37% seier meg at me vil så gjerne oppdage noko nytt, spanande, godt, me vil vera heltar og klara den reisa me har begitt oss ut på i livet. Det er litt fint at dei fleste kjenner seg att i slike ting, eg likar det. Eg følar at me nesten er søsken då. Lat oss reisa ut på eventyr folkens. Eg lagar ein Facebook-event!

Superheltar tar heilt av(hoho) Alle vil vera Super, og alle vil redda dagen. 42%`nuff said.

Kommentarer

 1. Ninjaaa <3
  Men det du skrev om eventyr var veldig fint, jeg tror du har et veldig godt poeng der :)
  Og takk for tipsa om å tørre å feile ^^

  SvarSlett
 2. Jeg vil være sjørøver, nettopp på grunn av ♥Jack♥. Rawr!

  SvarSlett
 3. Jeg er med på facebookeventet lett som bare det! SuperSigrid redder dagen atter en gang! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg