Papercut

Det er kjekt å jobba i bokhandel. Ganske slitsomt no i juletida, men eg likar det uansett. Eg likar å gå på skattejakt etter ei bok som ein kunde leiter etter, eg likar å koma med masse forslag når nokon kjem og spørr " kvifor ei bok skal eg ta med meg på hytta?", eg likar å rydda plass til fine bokomslag på utstillingane. Og smilar når det vert fint. Eg likar at eit lite papercut er det vondaste bøkene kan gjera mot meg. Eg likar lukta av bøker når eg kjem inn i butikken. Eg likar at det finnes like monge bøker som det finnes interesser. Og eg likar å tenka på at eg aldri treng å kjeda meg i resten av mitt liv, for eg likar å lesa. Og at kvar ei lita bok har ein liten del av ein sliten forfattar sitt hjarta i seg, og eit eige univers av karakterar, kampar og kjensler som ein person har bragt til live gjennom magiske tastetrykk.

Kommentarer

 1. Å, jeg misunner deg jobben din! Bøker <3

  SvarSlett
 2. eg blir gla av å hørra at du trives i bokhandelen!

  SvarSlett
 3. Du er så flink å skrive :) Likte avslutningen hihi. Du passer godt å jobbe i bokhandel! Jeg og jobber jo i bokhandel og kjenner meg igjen i det du skriver :D Jeg blir alltid så glad når folk tar rådene mine om hvilken bok de bør kjøpe :D

  SvarSlett
 4. Jeg synes slik som dette er vakkert, og det nye designet er smashing!

  SvarSlett
 5. hei. takk for kommentar. så koselig!

  syns dette innlegget var så fint. med den slitne forfatteren og bøkene! også skriver du på nynorsk, hurra!

  SvarSlett
 6. Wow!!!))) Your post is lovely!!! Great blog.

  SvarSlett
 7. Jeg skulle ønsket jeg jobbet i bokhandel! Jeg elsker bøker :)

  Forresten, jeg er ferdig med tetrisbroderiet, så hvis du sender meg adressa di på idastalder@gmail.com kan jeg sende det til deg :)

  SvarSlett
 8. Jeg skulle gjerne jobbet i bokhandel! Bøker er fantastiske<3

  SvarSlett
 9. Åå, det må være fint å jobbe i bokhandel:)

  SvarSlett
 10. No fekk eg lyst til å lese ei bok! Smyge meg inn i hovudet på ein forfattar ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg