Du då? Kva likar du å lesa?

På dette området godtfolk, er me akkurat like! Bøker er høgast på lista over korleis eg likar å innta ord! Men eigentleg så er eg ganske lett å undehalda, kan godt kosa meg med ein velskriven artikkel i avisa, like godt som eit blogg-innlegg. Forskjellen er oftast kven som skriv det, og emnet. Og som lesar må ein sortera ut kildane sine på ein anna måte på internett enn når ein les avisa.

Men stolar folk meir på ein bloggar enn ein journalist, eller er det omvendt?


I alle medier finnes det variablar i kvalitet og innhold i tekstar som publiseres. Og alle mottakarar har sitt filter som orda skal trenga seg gjennom. Men formen orda tar likar eg best i bokform, kanskje nettopp fordi eg gløymer litt det der med filtrering og kildar og slikt. Men ord er ord, dei kan vera fine kvar som helst. Tilogmed på ein murvegg, om dei er formulert rett. Men nok om det. Eg skal la dykk få gå tilbake til bøkene/bloggane/avisene/bladene dykkar.

Kommentarer

 1. Oi, denne avstemningen har visst gått meg hus forbi, hehe. Men jeg også foretrekker bøker :)

  SvarSlett
 2. For at jeg skal lese det, må det være en god historie som fenger meg fra begynnelsen av, spesielt om det er artikler eller blogginlegg av bloggere jeg ikke kjenner til..
  Når det kommer til bøker går det ofte på forfattere og absolutt de første sidene av boken..
  Klarer man ikke en intresang innledning er det skjeldent man klarer et spennende innhold..

  Adriane..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg