Om mote og meg

ever before seen on this blog: Fashion baby!N Eg har jo ein litt rar stil. Dykk som berre kjenner meg på bloggen veit det kanskje ikkje, sidan eg ikkje driv med moteblogg og slikt. Men dei fleste som kjenner meg IRL (in real life) har kanskje opplevd nokre gonger å sei "Skal du verkeleg kjøpe det, Maria?!" Eller at eg elskar salg, der det rare og "stygge", som ingen har kjøpt ein heil sesong ligg igjen. Då tenkar eg ofte "denne var så stygg at eg MÅ prøve å få det til å funke!" Eller, "Dette var så rart at det bikka over og vart kult." Min interesse for mote er heller lita, men eg likar klær, og stil. Og bryr meg meir om at eg synes det er intressant, enn om det er in. Eg likar rett og slett at ting er spesielt! 

Så her om dagen las eg ein av mine yndlingsmotebloggar: The Dainty Squid. Og ho skreiv at ho hadde kjøpt desse skoa om dei var i hennar størrelse. Eg berre "WAO", *sjekke om dei er i min strl* Og veit du kva? Det var dei! Og no er dei mine! Rosa boots folkens! Landa i postkassa mi heilt frå LA! (www.lavintage.com) Å som eg gler meg til snøen smeltar og eg kan trippa omkring i desse lekkerbisknane!

Dum di dum di dum, dei passar perfekt!

Kommentarer

 1. Dette liker jeg så masse at det ikke holder å trykke på "liker"-boksen!

  SvarSlett
 2. Stilig! Syns det er flott du har din egen stil jeg ^^ Herlig.

  SvarSlett
 3. Vilka coola skor!! Dom lyser säkert upp din vardag! :)

  SvarSlett
 4. eg syns det e kulare med folk med egen stil enn dei som kler seg likt alle andre, you go girl ;)

  / trommisen sa at han konne lera meg litt gitar faktisk, så får me se om d blir no av, hehe ;)

  SvarSlett
 5. åh, det6 er så fint med sånne klær som gjør at en bare må smile når en går med dem.

  SvarSlett
 6. hurra.
  da skal jeg prøve å bli flinkere!

  /fredrikke

  SvarSlett
 7. Liker dette jeg :)

  SV: I know ;) hehehehe...

  SvarSlett
 8. Sweet, vi liker folk som kjører egen stil :)

  Kanskje du skulle vise et eksemplar av fult antrekk?

  SvarSlett
 9. SV: Bøkene har jeg ikke lest enda, men har de i hylla. Må gi de en sjanse etterhvert :P

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg