Dag 14: Favoritt Eventyr

Då eg var lita var eg glad i prinsesse-eventyr. Og eit av dei som fasinerte meg mest var Prinsessa på Erta.(sikkert fordi eg kunne sovne kor som helst) Eg fortalte det til bror min i dag, for han lurte på kva eg teikna på. Etterpå ville han teikne også. Han teikna prinsen og dronninga, eg teikna prinsessa på erta, sjølvsagt.


Kommentarer

 1. så koseligt!
  har du någen gang tenkt på å illustrera barnebøker? D hadde du klart syykt bra!

  SvarSlett
 2. Å, ja eg hadde litt lyst t d på vgs egentlig. Men eg vett ikkje om eg e flinke nok, hehe!

  SvarSlett
 3. den tegninga i midten var veeeeeeldig fin^^ så fin at jeg drar den over på skrivebordet^^ skulle likt å lage en barnebok sjæl:)

  SvarSlett
 4. du e garantert flinke nok t d! eg fekk skikkeligt sånn barnebokfølelse av prinsessen på erten illustrasjonen din! eg tenkte bare "wow, d burde maria jørr!"

  SvarSlett
 5. wow, takker for komplimang begge to! det inpirere jo t meir tegning!;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg