Hjerteknusar

Det va någe spesielt med at det va ein jentestemme. Det blei så mye enklare då. Den hadde alltid vore på mi dialekt. Men når det va ei jenta som sang, så blei den plutselig min. Det e någe rart med det. Kanskje det bare e eg som e rare. Det e vertfal ein av de finaste sangane eg vett om, gjort endå finare.

Moi:


Kaizers:Sekundene tikke, minuttene går, og det går dagar og det går år. Og den som leve får sjå.

Kommentarer

 1. Moi sin versjon av Hjerteknuser er nydelig. Jeg skjønner hva du mener, når den blir sunget av en av samme kjønn som en selv kommer ordene på en måte mye nærmere :) Slik følte iallefall jeg det også!

  SvarSlett
 2. NYDELIG!! Liker den sangen SÅ godt! Du er så flink, Maria!

  SvarSlett
 3. Miriam: Moi, e ikkje meg altså. Det e eit band. Hehe, siden du sa at eg var flink;)(men eg tar alltid imot eit kompliment altså;) Håpe du finne trøst i någe, enten det e musikk, gud, venner eller bare å vita at eg vett kossen det e. Det går bedre med tiå, skal du vita!

  SvarSlett
 4. den sangen e såå fin! :)
  elli

  SvarSlett
 5. Ein av mine favorittar og for tida. Men eg er nok hakket meir begeistra for originalen ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg