vakkertlinka
Når eg ser bilete som dette, blir eg fanga opp av mennesker si utstråling. Tenk at me kan bli pittelitt kjent med ein mann pga eit bilete.(eg føler vertfall det) Det er frå bloggen facehunter.  Det eg likar med facehunter er at han reiser rundtomkring i heile verda og jaktar på fjes!!
Ja, det er ein gatemote-blogg, men stemninga er ikkje motefokusert. Den virkar veldig mennskefokusert. Og han får fram det varke i så mange forskjellige folk.

Tenk om alle kunne vera slik. Istadenfor å sjå feil, manglar og utilstrekkelegheit, såg me det vakre, unike og mennesklege i folk. I magasin og reklamar blir me heile veien spurt om me ikkje ville blitt litt finare/stramare/brunare/meir perfekt. Men perfekt er ikkje skjønnheit, ikkje for meg. Skjønnheit er bilete som dette, som hoppar ut frå skjermen og inn i hjarta.

Kommentarer

 1. Det nederste bildet var kjempe herlig! =D

  SvarSlett
 2. Så stilig. Denne bloggen må jeg sjekke ut :D

  SV. Ja det er moro :)
  Tusen takk for det. Blitt veldig fornøyd selv også <3

  SvarSlett
 3. Herlige bilder av flotte folk

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg