The mind

"Only Muggles talk of ‘mind-reading.’ The mind is not a book to be opened at will and examined at leisure. Thoughts are not etched on the inside of skulls, to be perused by any invader. The mind is a complex and many-layered thing." 
-Severus Snape

(Eg har litt HarryPotter-dilla for tida, viss du ikkje likar det, berre gå rett forbi:)

Kommentarer

 1. hihi, leste kommentaren din nå og ble veldig veldig glad! Du er nok den beste bloggvennen min også. Hihi og "eg er veldig takksam for det òg!" <3

  SvarSlett
 2. http://marface.blogg.no/1306162446_har_ftt_meg_header.html#comment

  Tusen takk for headeren ! <3

  SvarSlett
 3. // Å, tusen millioner takk for kommentaren, Maria! Du aner ikke hvor godt den gjorde, og hvor stor pris jeg setter på det du skrev! Håper det er i orden at jeg la den ut på bloggen? Igjen, takk!! :D

  SvarSlett
 4. takk for headeren =) Er det noen sider hvor man kan lage headere selv ? Det så litt artig ut ^^
  bloggen min er www.anjacoldal.com vis du gidder å gi meg ett svar :P

  SvarSlett
 5. Då må eg spørr: "KEM like ikkje HP?" Har du sett posten eg skreiv te Thomas her ein dag?

  MEN! Eg såg at eg har glømt å sei koffer eg ikkje like Bernhoft. eller, sa eg det? Uansett så varma han opp for Kaizers når de va i spektrum 9. april. Så oppførte han seg som om alle de 10 000 så va der, va der for å se han. det va teit. Han va for overlegen for min smak

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg