Cruise

Eg blir veldig påvirka av drømmane mine. I går våkna eg heilt svett og fæl, og heile dagen gjekk eg rundt og kjendte meg skjelven, litt sånn som ein er rett før ein blir sjuk.. Eg hugsar ikkje kva eg drøymde, men eg hugsar at eg vakna monge gonger iløpet av natta og var heilt andpusten og stressa!

Men I dag vakna eg utkvilt og fredfull. Då hadde eg drøymt at eg var entertainer på eit cruiseskip(!?) og sang og dansa heile dagen lang. Drømmen var kjempekjekk og fekk meg til å ville gjera det ein eller anna gong i livet mitt. Synge i ein smoky bar på cruise ein eller anna stad i Karibien. Men nok om draumen, eg synes det var så rart at dagen, og stemninga i meg var så annleis etter drømmen. Tenkte ikkje på det før akkurat no!

Finnes det nokon andre der ute som kanskje er slik? Eg skjønar det ikkje heilt. Eg skjønar jo at hjernen opplever ting på liksom, men ...hmm.

 here you go, eit fint bilete til dykk:*

Kommentarer

  1. åh for et fint bilde!

    / hehe, tusen takk du, ein go sjef du, hehe tja vett nå kje det, men det e godt å vita ka ein ville forandra på om ein konne ;)

    SvarSlett
  2. Hm, høres pussig ut, men fint samtidig. Jeg tror ikke jeg blir påvirka sånn av drømmer, men det kan jo godt være likevel :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg