beth/rest

"electric piano. Sax solos. Uncle Jesse and Rippers style guitar riffs. Synthetic percussion. Booming reverbed vocals. Pedal steel guitar. Autotune. How the hell is this my favorite song right now? This guy is obviously a genius. Only him, Sufjan Stevens, and Sigur Ros could pull that combination of sounds together into anything listenable, let alone lovable." - top rated comment on youtubeog ein bonus:

Kommentarer

 1. Elsker. <3 Beth/Rest er helt fantastisk.
  Og elsket kommentaren!!

  SvarSlett
 2. Takk for at du lere meg ting eg trenge å vita om bloggen! <3

  SvarSlett
 3. Jeg vet ikke hva det er, men hver gang jeg går inn på bloggen din passer musikken perfekt til stemningnen. Jeg sitter på kjøkkenet mitt, og ser ut av vinduet. Det er nesten mørkt, og det er bursdager i luften. Jeg er helt alene hjemme i et stort hus, og det er helt stille bortsett fra denne musikken som er som pæler i luften. Det er vakkert, rett og slett.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg