Illuminate me please


Florence, Florence, Florence! Du har gjort det igjen! Laga eit fantastisk album som eg ikkje klarar å slutta å høyra på! Florence er ei av dei damene som inspirerar meg så ufatteleg mykje! Eg kan bli inspirert til tårer. I det eine augneblikkes sit eg og høyrer på musikken, i det andre så renn tårene fordi ho får meg til å tru på musikken som bur inni meg. Og krafta ein stemme kan ha, ho symboliserar det for meg. Fridom til å bruka stemmen for alt den er verdt, fridom til å skriva rare, sjelfulle tekstar, fridom til å dansa. Fridom. Florence.

Spectrum og Leave my body er nok favorittane på det nye albumet, om eg MÅ velge då.

Kommentarer

 1. Det gjelder flere av oss! Flere av vennene mine har det på samme måte også :)

  og takk for tips, Maria! Det skal sies at huden min er ca. 20 000 ganger verre på ordentlig enn på bildene da, så man kan vel mildt sagt si at jeg sliter litt med grusom hud, ja :p

  SvarSlett
 2. åja! huff da, tenkte bare at det måtte være koselige-Maria! Men det har faktisk vært en Maria som har kommentert litt gufne ting på bloggen min (ikke spør meg hvorfor), så jeg tror jeg holder meg unna de produktene jeg.. haha :)

  SvarSlett
 3. Elsker musikken hennes også, så nå må jeg innom spotify og høre gjennom albumet!

  SvarSlett
 4. Å, jeg hører også på Ceremonials om og om igjen på Spotify på iPhonen. Spectrum og Leave my Body er fine, ja - jeg liker også What the Water Gave Me og Bedroom Hymns (den er kort og catchy, hihi).

  SvarSlett
 5. //Haha, sjæl as! Det passer liksom så bra til det han går med :)

  SvarSlett
 6. Liker fjærene hun ikler seg på dette bildet.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg