not exatctly well

Heilt sidan sove-tirsdagen, har eg vore heilt utav det. Og på fredag viste det seg at all slappheita kom av omgangssjuke-monsteret. Eg kjente jo at det var noko i gjærdet, og i helga har eg vore skikkeleg dårleg. Er himla lei av å ha crappy imunforsvar og bli sjuk berre nokon hostar i nærleiken av meg! Har dykk nokre gode tips til å bygga opp imunforsvaret? Alle tips mottas med takk

Kommentarer

 1. Det va ikkje kjekt å hørra!
  Her e tips som eg har fått tidligere: nok søvn, ikkje stress, hjemmelaga mat med masse grønnsaker og frukt, få nok frisk luft kver dag og ikkje minst drikk masse vann. Vet ikkje om dette kan hjelpa, men ønske deg masse god bedring! <3

  SvarSlett
 2. Tran funker :D evt trantabletter siden trana i seg selv smaker bajs...

  SvarSlett
 3. Uff, spis fisk? Uff, jeg vet ikke jeg :/

  SvarSlett
 4. Takk for tips folkens!

  men det som er mest irriterande av alt er at eg gjer det meste som dykk har nevnt her! Eg spiser sunt, fisk og grønsaker,tar multivitamin med omega3 (dvs tran?)jobbe i barnehage som vil sei at eg er ute 5-6 timar pr dag i frisk luft, pluss at eg syklar til og frå jobb =ca 30 min på sykkelen kvar dag...

  kaaaan vera at eg ikkje søv nok, drikk nok vatn eller stressar for mykje då.. skal prøva det ut. vanskelig å berre ikkje stressa då?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg