140112

Eg er redd. Redd for at behandlinga som nermar seg ikkje skal virka. Det blir verre fordi eg er redd. Ein god gamaldags ond sirkel. Eg er redd for å bli verre, og blir verre fordi eg er redd. Alt inni seier nei. Men eg har fortsatt sløyfe i håret.

Kommentarer

 1. min venn! eg saknar deg!!stor klem fra brasil! du e høyt elska av meg!!glede meg t gjensyn. ber for deg!!og har tro på at ting komme te å gå bra! ringe deg når eg komme te norge!:)

  SvarSlett
 2. <3 <3 <3

  SV. Så bra du liker det, Maria :) Denne bloggen er virkelig et MUST! Den er så nydelig <3

  SvarSlett
 3. Hope things start looking up for you, Maria. (I don't really know your situation but I hope the bow help.)

  Good wishes from afar!

  SvarSlett
 4. Når begynne du med behandling? eg krysse alle fingrer for at d ska funka optimalt! og eg har troå på at d komme t å bli bedre. så prøv å husk på d når du sjøl blir redd, og ikkje klare å ha troå, så har eg d for deg kjære!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg