Lido x2

Eg har fått augene opp for ein ung gut, med beats og englestemme. Den første songen eg falt for var Differnt. Eg trur han kan gjera store ting! Han er utroleg inspirerande, talentfull og dyktig! Han har laga masse masse kul musikk, men ein av sangane som faktisk fekk meg til å skjønne at han har skikkeleg SKILLS! var denne:


Kva er så spesiellt med denne sangen tenker kanskje du? Den går i femtakt, eller kvintoler som det heiter på fagspråket.LidoLido forklarar sjølv kva det er i dette blogginnlegget. Men eg må seie at det er ein utroleg vanskeleg taktart! sjukt.

Kommentarer

 1. Jeg må høøøre! Musikalske genier er diiiigg :D

  SvarSlett
 2. SV: NONONO det hjalp ingentiiiing. forever oljetryne

  SvarSlett
 3. Åh, jeg liker å oppdage nytt!

  SvarSlett
 4. Utrolig bra <3

  SV: Ja.. Jeg elsker denne versjonen <3 Vakkert vakkert vakkert <3

  SvarSlett
 5. hørte sangen different på p3 morgen ifjor, ble helt dilla på den sangen. Han er flink da.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg