minivår?

sondtrack:Kaskade – Room For Happiness 

Det går mot lysare tider, det kjennes godt i kroppen. Godt i sinnet. Eg gjer meg klar, pyntar på loftet mitt, og pyntar opp bloggen litt. Eg vil vera klar. Det skal bli godt å kunna gå i tøyskoa kvar dag. Her har dykk ein rom-fisk som vårteikn:)

Kva gledar du deg til å gjera når våren kjem for fullt?

Kommentarer

 1. This galaxy fish is so fun! Haha, definitely not what I expected to see today. I love the pretty blue background on here.

  I've been decorating a lot too and can't wait for sunnier days. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh, Steph! Sometimes I google translate my posts, just so that I can see what it looks like, and it seems utterly confusing. Ill try to remember to translate my posts for you, haha. ;)

   Hehe, I made some funny charackter the other day, and the space-goldfish was one of them! Lighter days makes me wanna decorate and make everything pretty:) and as always, thnks for commenting!

   Slett
 2. ALT med vår blir bra dette året :D Babyen blir født, sola kommer og det blir varmt! :D
  Fin bakgrunn du har fått :D

  SvarSlett
 3. Joooo, du har jo litt rett, men allikevel kan jeg ikke noe for at jeg digger snøen :D Prøver å se det positive i det, jeg; )

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du ser det positive, hehe. Eg er ikkje så flink til det. Snøen er eg og glad i,ja, men eg likar ikkje så godt mørket som følger med vinterhalvåret.

   Slett
 4. Den nye bakgrunnen er kjempe fin! Og passer bra med en rom-fisk ;D supersøt! Det jeg gleder meg mest til med våren er å kunne ta frem mine Jeffrey Campbell Skates igjen, og kjoler uten strømpebukser!

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, ja ja ja. kjolar utan strømpebukser!

   Slett
 5. Jeg gleder meg til kanoturer i den vakre vår solen med fisking og venner :) Eller alle fjellturenene vi har planlagt, blandt annet skal vi til Besseggen ( gleder meg som en helt). Og alle de fine fargene som kommer. Og at de vår yre fuglene kommer tilbake. Det er så godt å våkne til sol og fugle sang. Å, som jeg gleder meg :) Men først kommer påske, med mye skigåing, familiefrokost, påskebading og ikke minst sol oppgangen ved Jesu oppstandelse! Mye å se fram til.
  Så fin bakgrunn du har fått - veldig fine blånyanser. Jeg blir så inspirert av deg Maria, du er så flott en dame!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for ein veldig fin og flott kommentar!Den varma godt! :) Får eg lov til å spørre kven du er? hihi:)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg