favorite bloggers, Maria-style! #1:Ina Mewkid.

Eg er jo komfortabel med å teikna megsjølv no. Det er gøy å ha noko å pusla på med. Eg hadde lyst til å laga nokre litt andereles WiW-innlegg. Der eg teikner mine favoritt-bloggerar i sine fine antrekk! Håpar dykk likar dei! Først ut er fine, fargerike Ina Mewkid!
I am feeling comfortable drawing my own outfits now. I wanted to draw some of my favorite bloggers in some of their wonderful outfits too:) I hope you enjoy them! First one: Colorful and sweet Ina Mewkid

Kommentarer

 1. Så flink du er! Ligner veldig på Ina, og de sterke fargene er så lett gjenkjennelig. Rå stilig ;-D

  SvarSlett
 2. Så kult :D Du er virkelig flink å tegne :D

  SvarSlett
 3. Wiiiiiiii - jeg gleder meg til flere sånne!!! :DDD

  SvarSlett
 4. Ps. - farger er så UTROLIG flott!!!!!

  SvarSlett
 5. Så flink! Så med en gang hvem det var :-) Ina er en av mine favoritter også!

  SvarSlett
 6. Maria!! Jeg trengte ikke engang lese hvem det var før jeg så det! :D Du er kjempe flink, fortsett fortsett! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg