Kven er du?

I det siste har det auka litt med trafikken og leserane her inne! Noko som gjer meg utrolig glad, motivert og inspirert til å blogga meir! Så, viss du er ny eller gammal, eller berre har noko på hjartet, vil eg veldig gjerne vita kven du er! Kan du ikkje svara på desse spørsmåla, så blir me litt kjent?

1: Kva ville du heite då du var liten? (kallenavn eller ordentlig navn)
2: Kva kosar du deg med på ein fredagskveld?
3: Din beste eigenskap ifølge di mor? (evt andre i familien)
4: Yndlingsblome?
5: Favorittkarakter frå bøker/film?

(Ps Mine svar: 1: Michelle eller Elisabeth.2: sjokolade,katt,så lite som mogleg! 3:Mamma seier at eg er så altfor snill. 4: Nyperose. 5: Jesus /Yoda)

Kommentarer

 1. 1. Da jeg var yngre ville jeg hete Rose, etter tornerose.
  2. På fredagskvelder kan jeg godt finne på å sitte inne å se på nytt på nytt etterfulgt med nytt på nytt klipp ikke vist på tv, sammen med salt lakris og en skype date overseas.
  3. I følge moren min er den beste egenskapen min at jeg ser noe positivt i alt, det kan også være en av mine irriterende egenskaper i følge henne.
  4. Jeg liker germini veldig godt, især de oransje, gule og røde. Men vet ikke om det er yndlingsblomsten er da så mange fine!
  5. Favoritt karakteren min er Jesus fra boken Bibelen. Vanskelig spørsmål, det er så utrolig mange bra karakterer, vil ha en god blanding av alle.

  Hvem er din favoritt karakter? Favoritt blomst og egenskap? Og hva liker du å kose deg med på en fredagskveld?

  Ha en fin lørdag, Maria :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så koselige svar:) Eg hadde ei barbiedukke som alltid hetta rose då eg var lita!

   Eg skjønnar jo at det er vanskelig å svare, klarar det nesten ikkje sjølv! Men eg likar veldig godt Jesus eg og! Og frå film er Yoda helten min i Star Wars. Favorittblomen min er nyperosa. Mamma seier at min beste eigenskap er at eg er "så altfor snill og god for denne verda" På ein fredagskvel likar eg å ete sjokolade, kose med pus og kvile kvile kvile. Då er det helg! Ha ein nydeleg Lørdag du og, kjære koselige Anonyme du;)

   Slett
 2. gøye spørsmål!
  1. jeg ville hete susanne eller charlotte eller helena, kanskje litt fordi det var navn mamma og pappa tenkte på da jeg ble født, så de var litt nesten-realistiske.
  2. nesten alltid sjokolade.
  3. åh jeg vet ikke! det var et frustrerende spørsmål. at jeg er fornuftigflink kanskje. "ordentlig". sånne ting som gjør henne så stolt når jeg har vært på jobben hennes og ryddet litt og hun får masse skryt av meg fra kollegaene sine.
  4. har ingen yndlingsblomst.
  5. forferdelig vanskelig (kommer sikkert på et godt svar i morgen tidlig eller i neste uke ei gang, på et helt random tidspunkt). foreløpig svar: aragorn fra LOTR.

  SvarSlett
 3. Wiiii - you deserve it, finedu!
  Som lita ville jeg hete Phocahontas! På en fredagskveld sitter jeg som regel ved datamaskinen... Og det gjør jeg alt for ofte... Mamma sier jeg har mange gode egenskaper, men egentlig tenker hun vel på at jeg "aldri rydder opp etter meg"; Er alle mødre sånn? Men nå sier hun jeg er omtenksom og blid. Søsters sier at jeg er utadvent - noe som kan være negativt til tider, ifølge henne.

  Jeg er ikke egentlig så glad i blomster - mamma har alltid hatt huset FYLT av planter, og søsters og jeg har hatt dårlig plass og ville hatt dem ut. Men kanskje... Palmer? Mamma sier kaktus - da slipper jeg å tenke at den skal vannes!

  Ååååå, jeg har lest så mange bøker, så jeg har en favorittkarakter fra nesten alle bøkene. Hermine Grang, kanskje? Det var det første jeg kom på! Og du kan godt svare på disse selv også!!

  SvarSlett
 4. 1. Bob Arne
  2. Hvis æ ikke kjører skjermteknikk hos Unbad i Betel, Trondheim, så fekte æ enten med lyssabel på Star Wars (Sith Warrior på SWTOR) eller så skyt æ huet av en stor feiting (Sniper på Team Fortress 2)
  3. At æ e så nøye
  4. Solsikkel
  5. Darth Sidious

  SvarSlett
 5. 1: Kristine eller Karoline
  2: Gullruta eller The Voice - pluss litt fredagsgodt. :-) Jobben i barnehage gjør at fredagskveldene stort sett blir slappe kvelder ;)
  3: Rettferdighetssansen min
  4: Georginer
  5: Leser egentlig aldri - så har heller ingen favoritter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg kjenner til dei der slappe kveldane altså! Det tar på å jobba med små, men det er jo så god ein jobb og

   Slett
 6. 1: Sunniva Victoria
  2: kjæresten min
  3: snill
  4: kan ikke så mye om blomster, drepte en kaktus en gang, men blåveis er fint!
  5: Sol fra "sagen om Isfolket"
  og dine svar, Maria? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg fant dem, glem det! :)

   Slett
  2. :D
   Eg og har klart å drepa ein kaktus!

   Slett
 7. 1. Eg ville hetta Olivia. Eller Victoria.
  2. Med chilleklær, Jossi og tv. Eller deg og the voice, hihi.
  3. Hu seie eg e gal... Det e visst positivt.
  4. Memory lane roser. Åh <3 (og egentlig og forglemmegei)
  5. Jesus. Og på andreplass: Harry Potter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Olivia e eit fint navn egentlig!:)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg