A song of your choice

Ok. Eg har blitt inspirert av Elycia til å gjera noko som pushar grensene mine litt utav komfortsonen. Eg har tenk å videoblogga. Huff. Berre å skriva det føles utav komfortsomen min! Men det skal vera bra med litt utfordringar, right?
 My face posting this..


Eg har tenkt å laga ein videosnutt der eg tolkar ein sang. Altså både tankar om låta og musikalsk tolkning. Så kjem twisten: Eg vil at dykk skal koma med forslag til sang. Gjerne ein favorittsang/ ein dykk vil høyra min annan tolking/ tankar omkring.!

Så....fyr laus i kommentarfeltet, kanskje eg velger den du foreslår! (yikes, dette er litt skummelt, men bra skummelt)


Inspired by Elycia, Ive decided to try something new, out of my comfort zone. Vlogging. I`m going to vlog about a song, thoughts and musical interpretation. The twist is, that YOU get to chose the song! So name a song you`d like to hear my version of/thoughts on. And maybe I`ll pick your suggestion! (yikes, its kinda scary, but good scary!)

Kommentarer

 1. Smells like teen spirit i hvilken versjon du vil! Jeg har alltid hatt lyst til å like den sangen, men aldri helt klart det, kanskje du klarer å lage noe bra! :)

  SvarSlett
 2. I går fant jeg ut at yndlingssangen min har vært The Heart NEver Lies - McFly, så værsågod :D

  SvarSlett
 3. Åh, så gøy dette blir, Maria! Utfordringer må til for å vokse, det har du selv fortalt meg en gang for lenge siden :)
  Kanskje Flightless Bird, American Mouth - Iron And Wine ? Bare fordi jeg stadig faller tilbake på den, den gir meg ro. Men teksten er ikke like rett fram, så hadde vært gøy å høre hva du får ut av den :)
  Håper du har hatt en solrik dag i dag.

  SvarSlett
 4. Lytting synes jeg absolutt du skal foreta deg! Særlig hvis du klikker deg videre til soundcloud-linken http://soundcloud.com/unn-records der har de mye fint. :)

  SvarSlett
 5. Så morsomt, jeg skal love deg når jeg posta min video tidligere så var det også helt utenfor comfortzone for meg, helt kleint å snakke til et kamera! Haha, men tror du vil gjøre en god jobb ^^

  Jeg nominerer Closer to the Edge - 30 Seconds to Mars. Har helt dilla for tia.

  Sv/ Tusen takk for det, glad you like it! :)

  SvarSlett
 6. Neat! You may've picked a song already but if you ever have the time, I love hearing covers of Dolly Parton's 'Jolene'

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg