Fifty virtual hearts to you.

Dette innlegget er dedikert til alle mine flotte leserar! Eg er kjempeglad for at det faktisk finnes folk som gidd å lesa denne bloggen her. Den er ein stad for tankar, kreativitet og diskusjon. Ingen av dei tinga er mogleg utan ein tovegs-kommunikasjon med dykk!

Eg er så utroleg glad i bloggen som ein heilheit, dykk inkludert! Om du er ein gamal travar, ein ny lesar eller om du berre har falt innom her nokre gonger!

Takk!

Og med det tar eg meg som vanleg ein ferie på ubestemt tid! Snakkast plutselig!

fereie12


 bloglovin

This post is to all my great readers! I am very happy that people actually want to read the stuff i post here! This is a place of thought, creativity and discussion. None of that is possible without you!
I do love this blog as a unit, you included. If you are an old follower, a new reader here, or just passing by to say hello sometimes: Thank you! It would not be the same without you!

With these word Im taking a summer-vacation from the blog! See you soon, lovelies! 

bloglovin

Kommentarer

 1. Kos deg masse i sommervarmen, gode du!:)

  SvarSlett
 2. Og jeg er glad for at den finnes :D Det er alt for mange fine bloggere som plutselig slutter å blogge.. For en fantastisk header :D Me gusta!

  SvarSlett
 3. God ferie, fine Maria! :) Morsom header ;)

  SvarSlett
 4. Hjertehjerte, and the same to you!!! Du er så HÆRLIG og tvers gjennom god!! Digger den nye headeren, ja ;)

  Ps. Jeg tenkte på det i Skottland; At jeg skulle høre om du har noen tips å komme med med tanke på mikrofoner for å spille inn til datamaskin? Eller programvare og sånt? Er så lei av den superdårlige datakvaliteten, også fikk jeg et gavekort på 2000,- hos musikkforretninga her!!

  SvarSlett
 5. Your blog is always wonderful and smile-worthy. :) Happy vacation!!

  SvarSlett
 6. Synes det er godt å se at folk ikke tar bloggen så seriøst at de ikke tørr å ta seg ferie fra den. Det er jo sommer, det er ferie! Nyt ferien din, søte :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg