The dreadlocks tag!


Vel, eg fortsetter med dette prosjektet.
Har nokon tips til videoblogging!?
(tenker på deg Siv, som har gjort det litt!?)
Skal man skrive manus først, wing it?
Vera naturleg, eller lage seg ein livligare variant ein "videopersonlegheit"?
Eg kjennar at eg ikkje veit heilt kva eg vil, men eg er sånn passe fornøgd kvar gong, hehe!

Eg kjem vel inni det etterkvart! 

Kommentarer

 1. Hehe søtt! Det funker greit dette, men kanskje skrive noen stikkord til hvert spørsmål. Da blir det sikkert lettere når du går igjennom lista og mindre å klippe bort senere om du gjør det =) Har du lyst til å sette på mer hår i en annen farge? Du kledde det uansett veldig bra

  SvarSlett
 2. Jeg synes kanskje du kan overdrive litt, altså, samtidig som du er deg selv, så klart! :D Fin video, og jeg kan virkelig tenke meg at ungene synes håret ditt er morsomt :)

  SvarSlett
 3. HURRA for video, wiiii! Du e kul!
  Æ skriv ikkje manus, men det kan jo være en idé å vette sånn ca ka man vil snakke om! Video om.. ta en tag av et slag! Eller utfordring, hihi! Eller... æ e ikke så god på det selv.. SYNG EN SANG!! :D
  Og til variant av seg sjølv, så kjem det vel litt an på om ein vil ha sjukt mange views, eller om ein berre vil snakke til eit kamera, trur eg. Sjølv er eg meir livleg til vanleg enn det mange av dei rundt meg er, så eg må som regel ro'an... Hehhehe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg