La meg stjela lyset!

Eg gjekk ut med mitt nye kamera med godt mot! For å fanga "den gyldne timen" Men eg var nok litt for sein, timen var på sin rand, og eg fant ingen stad som kunne kasta gyldne stråler på meg. I min desperasjon såg eg ein refleksjon frå eit vindauge på ein vegg. Eg måtte jo få testa mitt nye kamera, så eg knipsa i vei. Kameraet har visst ein slags beauty-funksjon når eg snur skjermen mot meg.. "Selfie-beauty" stod det i menyen, eg må få skrudd av det! Eg treng jo ikkje å vera photoshoppa og plettfri, hehe! Må testa det litt meir, og finna settingane eg likar.
Eit par snaps, før skuggen kom over meg:

SAM_0030 SAM_0056 SAM_0043

Kommentarer

  1. Det er så gøy med nye kameraer! Jeg håper virkelig på å få sett flere bilder! :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg