Dagen eg vlogga!Eg våkna tidlig med ei uro i meg. Eg tenkte at eg sko vlogga om det var fint vèr.
Vel. Det var nydelig vèr! 
Eg måtte. 
Til vanleg så har eg slike planar, men så skjer det noko som gjer at eg ikkje klarer å gjennomføre det slik som eg hadde planlagt, og så avlyser eg planen på grunn av at det ikkje kjem til å bli perfekt!

Eg hadde ingen unskyldinger! Så eg måtte dra meg ut og vlogga! Det var faktisk ikkje så skummelt som eg hadde trudd! Været var heilt deilig; å gå rundt med kamera gjorde liksom ikkje så mykje då!

Vloggen blei ikkje perfekt, og eg hadde nok ikkje posta den om eg fortsatt hadde tenkt med same holdninga som før! 
Så det at eg har bestemt meg for å holda meg bevisst på dette er kjempebra!

Eg blir superglad om du deler, trykker tommelopp eller følger facebooksida mi der eg oppdaterer meir om prosjektet!

TAKK

-M

//I had made myself a promise to vlog if there was nice weather! So I had to! Its scary and strange for me to do things like this, and to post, even though its not perfect or exactly like I imagined. But that is the point with this project! #projectimperfect PS: the vlog is subtitled for english viewers :) //

Kommentarer

Populære innlegg