Blurry bilete=God stemning. (Fordi nokon antagelegvis lo)

Fredagskveld, innviing av spisebord, vener, god mat, brettspel, latter og smil. Det er godt å le saman med dykk, kjære vener! Eg såg for det meste slik ut : 

Eg tenkte at det kanskje var kjekt med BÅDE teikning og bilete ein gong? Slik at dykk kan sjå samanhengen på ein måte.

Nokon dagar tenker eg ikkje på kva som passar samen, eg må berre gå med plagg eg likar. Idag var ein slik dag. Eg kan flytta inn i både den tightsen,skoa,toppen og skjørtet. (skjerfet som eg fekk av Katrine til jul har og lett blitt ein favoritt!)Viss du nokongong treng ein oppmuntring, så kan eg anbefala deg å berre finna fram dine yndlingsplagg og berre ta på deg ALLE saman! Du vil garantert føla deg fin, haha;) Men nok om meg! Dei andre så slik ut:

Kommentarer

 1. Elsker antrekkstegningene dine! Og kult å få sett de sammen med bilde. Høres ut som en flott kveld. Og jeg syns virkelig ikke d ble for my krasj på antrekket ditt, det er søtt og skjønt ^^

  SvarSlett
 2. Så fin du er :D Elsker tegningene dine, OG bilder sammen med de! Mer mer mer! :D

  SvarSlett
 3. Helt enig med Sofie og Renate også så det ut som en riktig trivelig kveld ;)

  SvarSlett
 4. Du e fine! Eg lige å le samen med deg og, kjære :-)

  SvarSlett
 5. Så fin du er! Blir glad av å lese bloggen din, flaks at jeg snubla over den:)

  SvarSlett
 6. Maria, min kjære! eg e veldig gla i deg!

  SvarSlett
 7. jenter! takk for gode ord! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg