About

Hello
I'm Maria 
I make stuff
32 years old

Love music, food, good books, my favorite people, the earth.

I'm an outgoing introvert.
A sci-fi nerd
A bonus mom


Kommentarer

 1. Vel, hvis det gjør deg glad å høre litt om meg så gjør jeg det gjerne!

  Jeg heter Julie og er 19 år. Jeg hater nynorsk. Jeg er frilanser og tar påbygg på en shitty skole i sandnes. Jeg er ganske kreativ (eller liker å late som) og har mange hobbyer som å male, tegne, skrive, synge, grafisk design/webdesign, sy, strikke, perle and the list goes on. Må alltid prøve ut noe nytt, bare for å utfordre meg selv.

  Jeg har en fantastisk kjæreste og en kjempesøt pusekatt. Musikksmaken min er ganske variert, men jeg er veldig glad i elektronika, industrial og lignende musikk. Av bøker så leser jeg mest fantasy og sci-fi, men liker og å lese faktabøker om ting jeg interresserer meg for. Jeg elsker zombiefilmer og sci-fifilmer, men er generelt sett glad i sterke filmer som setter dype spor i den som ser dem. Jeg er helt hekta på å se dokumentarer om alt og ingenting og ser veldig mye på discovery science og national geographic.

  Jeg bruker også mye tid på å game, noe jeg har gjort hele livet. For tiden spiller jeg mest wow.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tusen takk for den fantastiske kommentaren, ha en ellers nydelig dag !

  Klem Dam

  SvarSlett
 3. Kjære Maria, jeg vil så gjerne formidle med deg hvor mye ”Swift Dream” betyr for meg, men jeg klarer ikke sette ord på det, noe som gjør meg frustrert og skuffet, for jeg vil så gjerne at du skal vite hvor stort inntrykk sangen din har gjort i livet mitt. Hvor mye den har hjulpet meg. Da du først la den ut, var jeg på et veldig mørkt sted, men jeg klarte ikke innse det, eller jeg ville ikke innse det selv. Jeg var irritabel, sliten, lei, men jeg klarte ikke sette ord på det og jeg lukket meg selv inne fra alle rundt. Jeg trodde jeg var alene. Men så sjekket jeg bloggen din for oppdateringer og det som møtte meg var sangen din, den vakre, dype, sanne sangen som satte ord på alt jeg gikk å bar på, som fikk meg til å innse at jeg ikke var alene, som hjalp meg på så mange nivåer. Så, det jeg vil fram til er takk. Takk Maria, for at du har motet til å dele, takk for at du står på, takk for at du er deg. Du inspirerer og hjelper meg til å fortsette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde glemt kor mykje denne kommentaren betyr for meg! om du fortsatt følger med der ute, Anonyme ven! Eg er så glad for at du kommenterte dette den gongen for monge år sidan! <3

   Slett
 4. Ååh for en himla finfin blogg! Elsker designet ditt også

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg