Høydeskrekk!


Eg lure på koffor folk kan ver redde for å fly
ver høgt oppe i luftå

høgt

høgt oppe i luftå

fallskjermhopping

luftballonger

eg lure på koffor eg ikkje like dette..
d e jo egentlig ganske
...
... vakkert?

Kommentarer

 1. Eventyrlig vakkert!
  Har du høgdeskrekk altså? hm...
  Ein av mine draumar er å vere med på luftballongtur. Faktisk, så driv eg å sjekkar ut konkurransar eg kan vere med på for å vinne luftballongtur (...for eit liv) hehe..
  menmen, ein dag, ein dag..:)

  SvarSlett
 2. inspirert av ballonen ein dag her forleden?:)hehe, kult Kristianne!

  SvarSlett
 3. Kristianne: Ja har litt høyde skrekk!! men luftballong ser ut som d e litt gøy då..skrekkblanda fryd kalles vel det;)

  Stein: men ja eg blei inspirert av den luftballongen som fløy utenfor vinduet vårt den dagen..kom t å tenka på om eg hadde sagt ja, vis eg hadde fått tilbudet om å ver m..e usikker..hmmm hadde du? :p

  SvarSlett
 4. Det er fordi man kan falle ned!! Derfor liker du det ikke. Du kan se mange fine ting uten å være bekymret for å dø hver gang.. hehe. Fin blogg du har. Det var hyggelig å hilse på deg også! lenis :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg