Hei og hå du!

Som du ser vil eg liksom fornye bloggen min, eg klarer ikkje å bestemme meg om dette er fint, eller litt over the top..hmmm..Kva synes du? Bilete er tatt av Kristianne Marøy

Litt opdateringer om kva som skjer i livet mitt:
Eg har no slutta i Uio Skien, skal jo jobbe nokre veker der i sommar uansett.Det blir bra på MA!jej! Eg er veldig takksam for dette året! har jobba saman med nokon fantastiske menneske alle i saman! og lært mykje om livet, om trua mi om musikk og mykje mykje meir!! Eit stort takk for i år frå meg altså!

Glad i Helga Irene mi, verdifull ven:)

Erika og Will, glad i dere og!
Vidare i sommar skal eg ha ferie!!Er ikkje heilt sikker på korlies det ser ut enda, skal til Finland,I bryllup og til sommarhuset til familien, oh lykke!!

Sommerferie ser kanskje slik ut? Foto: Kristianne Marøy


Vidare etter det går vegen min til Oslo, ein by som gjer inntrykk på folk, ein by som er stor.
Eg blir litt skjelven i knea av å tenkje på det! Heldigvis har eg ingenting å frykte! Eg treng lovsangen!.. åsså skal eg vel studere noko, som eg ikkje veit om eg kjem inn på..hehe, håpar at eg kjem inn slik at eg kan velge fritt.. satser på det. ja..

Meg og Elisabet Oslo i fjor..Hjelp, eg er ikkje forberedt på å flytte..enda!


Dette året har eg lert masse om musikk!klarer ikkje å lavære å spele, det uttrykkjer det eg tenker på, det er ein del av meg, og det er eg glad for!
Vel ønsk meg lykke til, og alt det der.. eventyret har jo starta!
Wellspring, The start of it anyway;)

takk for eit flott år jenter!

Kommentarer

  1. oj maria, det føles kjempelenge sia du hadde langt hår!!!

    SvarSlett
  2. I like it a lot! <3 :D u r so cool

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg