OSHLOOOOO!


I dag og i går har eg gått omkring og tenkt BAM! foran kvar tanke, som "bam" med tegneserieskrift og eksploderende snakkeboble!
Åsså har eg flytta alle tinga mine inn i leligheten!! BAM så var eg ein student i oslo!
BAM, så var eg her!!

BAM! eg har verdens snillaste pappa!

BAM, skulle ynskje at livet var ein teikneserie, slik at ting var like kule som dei er inni hovudet mitt!

BAM! ftw! snakkast!

Kommentarer

  1. haha, eg sko ynskja at eg kunne sett inni hodet ditt :)

    SvarSlett
  2. Åh haha! ja anna, dokk sko alle vert ein del av marias verden, om bare for ein augneblink;) like at du har fått deg blogg!! like du scrubs?? son føle eg meg avogte,at ting skjer i mitt håve som hadde vert et mye kulare alternativ t d som faktisk skjer..haha å då bjynne eg å le heilt av meg sjøl!
    har du sett tre brødre som ikke er brødre 2? årh koffor skrive eg her? du sjekke sikkert ikkje her lissom ..jaja...care! BAM

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg