ANNA!



Ja som de fleste har fått med seg så har sjølveste annaulien fått seg blogg! og I kveld var kvelden då dei første inlegga skulle komma rullande! Ho ha mykje bra bloggermateriale og eg vil verkeleg anbefale at du tar deg ein tur innom;) Annaulien kan komme med spøk og alvor, og blogger om dei viktigaste tinga ein kan blogge om, nemleg livet.


Bloggnoreg: sjå opp!





Terningkast 6 frå meg!





OG eg har herved tatt på meg ansvaret med å være annaulien`s PR agent/manager, og rekner med å ha ho inne på blogglista innen veka og over Lars Tangen og Ida Wulf innen den førstkommande helga.. (eg nekter å linke dei andre to bloggerane, fordi dette inlegget er reint meint som promo for annaulien)


Spørsmål, booking og reklame spørsmål sendes til mariahapppy7@hotmail.com.






Kommentarer

  1. sw: haha, ja tittelen på innlegget va inspirert av deg ! :)

    Eg sette veldig stor pris på jobben du har tatt på deg ! Nå e eg spent ! :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg