Florence + The Machine

Wow, eg høyrte ein song av ho her på radioen her om dagen, og eg som til vanleg lar artistar, songar og navn på band gå meg hus forbi og tenkjer i ettertid "eg skulle hugsa dei", tenkte DENNE songen må eg hugsa!! eg MÅ.. fordi hu hadde så spesiell stemme og rytme..
Så eg sjekka ut youtube, og fann til min store glede monge,sære,vakre,og rå songar med edge og masse personlegheit...YES! Endeleg nokon som ikkje er redde for å bruka dei lungene ho har fått skikkeleg.. og bruke dei det gjer ho, og eg har ein følelse at det er difor ho kaller debutalbumet sitt for "lungs"..Check this:Ho seier i intervju at ho høyrer mest på og blir inspirert av gospel-kor og kirke musikk,høyrer du det??fiint:) Lit smårare tekstar,nokre rare religiøse henvisningar og friika musikkvideoar, men som sagt eg liker det og for ein stemmeprakt!


f.eks desse to:
Kommentarer

  1. Sær musikk er bra, vanlig musikk er kjedelig! (: Jeg synes uansett at rytmen og melodien er viktigst ;D

    SvarSlett
  2. Det var egentlig ganske bra det der! Takk for musikktips:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg