I AM ALIVE!

Hallo alle tenåringar, fjortisar, og alle andre jyplingar! Nå er eg 21 år og ready to kick a**! Ja eg tenker dykk alle gleder dykk til å bli 21 og ordentleg vaksen slik som meg, men eg har dårlige nyhende til dykk..Etter 19-20 års alderen kjem det noko som heiter midt-midt-livskrisa..altså halveis til halveis.. hengepupper, hengeromper, rynker og grått hår er ingenting ifht. sjokket om å väre vaksen "for real" rekningar, forsikringar og stuff som mamma og pappa alltid har fiksa er no historie!! for ever! okay eg overdriv! Eg kjem til å få ein fin bursdag skal du sjå..
Som vaksen venter eg fortsatt på at kvisene skal forsvinne og modenheten ska overta der barnsligheten rår, men nei..det virker som om 21 er ein mellom alder..eller..tja..

har det fint i Finland, flyturen gjekk bra ingen nervöse samanbrot eller turbulens, eller mystisk forsvinning..Har det fint her i Vaasa,(nei det er ikkje knekkebrödland) skal feire bursdagen min med kjäre Theresa :D med å gå på loppis og på "konstens aften" som er ein festival her i byen med masse musikk, dans og liv!Eg gleder meg! Det er tross alt like greit å väre 21 som å väre 20..tross alt.. Ingenkommentar på hengepupper takk;)
-Maria

Kommentarer

 1. Hurra for deg som fyller ditt ååååår!
  eg vett ka du ska få av meg! :D nemlig ein hagesaks!! hello! (:

  SvarSlett
 2. Ja, gratulere med dagen! :)

  SvarSlett
 3. SV: tusen takk for fine ord :)

  Gratulerer med dagen! Håper du har en kjekk feiring i Finland :D

  SvarSlett
 4. Hurra for deg som fyllte ditt år ja deg ville jeg gratulere... :-P

  Håper du har hatt en fin feiring i Vaasa

  Gud velsigne deg videre i Osloland

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg