The Best Of YouHas someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
The life, the love
You die to heal
The hope that starts
The broken hearts
You trust, you must
Confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Pic: Skottland Høsten 08
Lyrics: Foo Fighters, The Best Of You

Soundtrack: "The best of you"

Kommentarer

 1. Det øverste bildet var nydelig!

  SvarSlett
 2. åh, elsker det, elsker teksten på den sangen! Så fin ny header du har fått :)

  Også må jeg svare på den lange superfine kommentaren du skrev for litt siden. Tusen takk for alt det oppmuntrende du skrev, nå har jeg bare lyst til å skrive masse masse om troen min når jeg får slik oppmuntring :) Det betyr veldig mye, jeg skrev et innlegg i går som jeg skal poste snart.

  Har jo ikke kunnet vært på bloggen din på noen dager siden min egen pc har vært vekke, men gu så mange fine innlegg du har postet! Har kommentert på noen ;) Stå på, I like it!

  SvarSlett
 3. eg blir like fasinert hver gang jeg.. Du er så utrolig flink til å skrive:) You go girl.. Legger deg til på bloglovin jeg snuppa.)

  SvarSlett
 4. wow, jeg blir så utrolig imponert over at du klarer det.. Inspirerende for mange ungdom.. Selv er jeg humanist og må si til deg også ikke hat meg:) jeg har veldig stor respekt og interesser for de som tilhører en religion:)
  Et lite spm til deg, kunne du tenke deg å skrevet et gjeste inlegg til meg med det å vente til den rette.. Jeg har spurt ei anna ei også for å ha muligheten til å høre begges historie.. Jeg trur mennesker trenger å lese litt om det også, hvordan man klarer det og hvordan det er å leve uten sex i livet.. Trur man trenger å få øynene opp for det:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg