When I grow up! Dagens lærdom i å bli vaksen?

Grown-up..På engelsk utrykker ordet ein prosess og eit mål.Du må vakse og så veks du opp. Enkelt og greit..? Forresten så er det nesten det same på norsk: Vaksen eller Voksen!
Eg har funne ut at denne prossesen ikkje alltid er så lett, men me går alle gjennom den i livet. Men,kva tid er prosessen ferdig? Når er ein ferdig utvaksen? Ikkje veit eg! Eg trur at livet er ei reise og ikkje ein destinasjon som India.Arie seier så fint i songen " A beautiful day" :


"Early in the morning,
its a dawn of a new day:
New hopes,new dreams,new ways
I open up my eyes and
I open up my mind
And I wonder how life will surprise me today

Life is a journey
not a destination

Life is a challenge
not a competition"
(gårs)Dagens lærdom:

1:Det er lurt å komme på tida slik at ein når toget, og slepper å bruke MASSE penger på i ta taxi til jobben fordi det er ein søndag og toga ikkje går så ofte som ein skulle tru..

2: Det er lurt å la være å drikke kaffi etter leggetid når det er forelesning dagen etterpå,slik at ein kan legge seg til normal tid og bli utkvilt til forelesninga (som trengs så sårt pga oppgåveinnlevering!)

3: Det er lurt å starte på oppgåveskrivinga nokre dagar før fristen går ut slik at ein kan disponere tida si fleksibelt. Og sleppe å sitte som ein dust heile dagen før å ikkje ha tid til å puste eingong..

Believe me, I learned the hard way..Guess its a part of growing up...

Soundtrack: A beautiful day:India.Arie

Kommentarer

 1. eg lige kordan du utrykke deg:)

  SvarSlett
 2. Hei du søte og gode jenta mi

  Gleder oss til du kommer heim nå til helga

  vetle har full nedtelling av antall dager til du kommer, han er spent på pakke fra Amerika, men mest spent på å få storesøster hjem.

  Vi savner deg!!!! Klemmmmmmm!!!!

  Hilsen mamma og compani

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg