Om å ta toget frå Oslo S

Eg skulle ønskje at mannen men den blå snekkerbuksa som ser ut som ein koseleg bestefar,satt seg i ei vogn "med konduktør" slik som meg. Slik at eg kunne sette meg ved sida av han og lukte på cigarlukta. Og kanskje, om eg torde, spørje kva han heita. Og om han visste at me alltid tar toget saman på tirsdagar..

Eg skulle ønskje at eg kunne gje penger til alle tiggerane, utan at eg var redd for at dei skulle bruke dei på stoffer som øydelegg liva deiras..

Eg skulle ønskje at mennesker på toget snakka samen. Om så, berre om veret;)

Eg skulle ønskje at alle menneskene som hastar att og fram på Oslo S, visste at dei var elska så høgt! Og at dei våga å elska att.

Eg skulle ønskje at alle togkonduktørane høyrte på hip-hop musikk kjempe høgt frå mobilen sin og sang med, slik som ho på toget i går:)

Kommentarer

  1. Totally interesting. tons of blessings. Have a great weekend. Sarah

    SvarSlett
  2. Stilig innlegg. Du er kul Maria :) Jeg ønsker det samme som deg.

    SvarSlett
  3. Jeg digger innleggene dine! De er så tankefulle! Men du, om du skulle ønske at passasjerene på toget snakket med hverandre, kan jo du være den første som starter det! Prat med sidemannen din, han/hun er neppe farlig :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg