Eg er i Colombia,kan du tru det?!


Meg og Kristine på toppen av eit fjell!! Bogota i bakgrunnen!
William og Stefania,(vener av Kristine) var med på turen, dei er søte:)Me har øvd masse på songar til konsert og barnemøter og andre møter..det er jo tross alt praksis for meg dette her;)
Utsikten frå leiligheta, by night;) Eg leiker med Kristine sitt kamera:p
Her er me i full gong med drama og sang og leiker med skjønne born! Kristine ordner alt på spansk, og eg seier berre at eg ikkje skjønner mykje spansk!Her var me i dag, barnekyrkja. Me leika og snakka om Jesus også sang me litt:)åååååå,eg smeltaaar!fra i dag, ein liten tur på ein liten topp!Fant eit kors! og ein utsikt!


Eg koser meg kjempemasse! likar at me får gjort mykje og sett mykje. Treffe mennesker som eg ikkje kan kommunisere så mykje med, farte kring i ein storby. Gleder meg til resten av planane me har foran oss!
Me skal ha ein konsert,lovsangsseminar,synge litt her og der, meir born og leiker:) besøke eit rehabiliteringssenter for born, og til kysten og slappe av litt heilt i slutten av desse vekene!
Vil sjå meir av Gud desse dagane, det trur eg me kjem til å få sjå også.

Ps..Og sa eg det? til alle dykk som lurar på korleis flyturen gjekk.. 24 timar forsinka, men eg var ikkje redd i det heile teke! Eg takkar Gud for det. Og for tålmodigheit i timavis med kø, hehe;)

Kommentarer

 1. åååå sykt kult!! Virker fantastisk å være sammen med unger på den måten. Er du på en misjonstur? Du opplever sikkert utrolig mye på den turen, ha noen velsignede dager resten av turen :) Btw, det bildet med deg og den skjønne ungen var bare herlig.

  SvarSlett
 2. kjekt å se og hørra fra deg!! det ser kjekt ut!! eg sitte hjemma å skrive på eksamen..har oppgave om relasjoner- fornøyd med temaet;) love

  SvarSlett
 3. Oi, så spennende! Godt du kom deg trygt ned... Virker utrolig kjekt, og ikke minst meningsfyllt! Stå på :)

  SvarSlett
 4. Maria. Takk for hilsen på bloggen:) d gjør meg gla!
  Virker som du har det veldi diiigg! Her er det hvertfall veeeldi kaldt. Fryser hver natt, selv med to dyner og ullteppe.. Jadda. Du, om du vil male me meg en dag? Så kan du inspirere meg;)
  Gla i du!!

  SvarSlett
 5. så utrolig spennende da,. Må være en fantatisk opplevelse.. Guuuuud jeg misunner deg.. heeh:) Kos deg masse masse videre:)

  SvarSlett
 6. såååå sinnsykt tøft.. åååh, jeg vil også.. hehe.. gleder meg til å lese masse mase oppdateringer her ja.. Hva slags praktis er det egentlig?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg