Den lettaste løysninga?


No sit eg med den eine handa i ein pose med frosne grønsaker... Eg skulle ta ut ei varm form or ovnen..og kjende med ein gong at grytekluten var våt, og derfor også veldig fort varm. I rein refleks trur eg kroppen min reagerte med at den andre handa kom som ein reddande engel for å ta imot forma før den smalt i golvet.. det var berre slik at den andre handa ikkje hadde grytevott på seg..så no sit eg her med blemmer i handa..

Det er så rart..at kroppen trur at den lettaste løysninga måtte vere at den andre handa kom for å hjelpe til..hvis hjernen hadde fått noko å seie om saka trur eg ikkje at eg hadde hatt desse blemmene. Det får meg til å tenke at SÅ monge gonger så handlar eg på refleks, utan å tenkje meg om. Om ikkje refleks, kanskje vane. Utan å tenkje meg om, velger eg den tilsyneltande lettaste løysninga. Og monge gonger så brenn eg meg. Om eg berre kunne stoppe opp litt oftare og tenkje meg om.

Kommentarer

 1. Jaa, noen ganger skulle jeg også ønske at jeg tenkte.. Og god bedring med hånda!

  SvarSlett
 2. Katrine Immerstein Gilje28. februar 2010 kl. 21:17

  au!! d hørtes ikkje godt ut! håpe håndå blir bra fort, fort! gla i deg vennen!

  SvarSlett
 3. stakker! du brenne deg ofte! men..et spm..? sku ikkje du vert i Filadelfia på denne tida på ein søndag?!:P

  SvarSlett
 4. sv: hahaha, ler av HELE greia :) elsker slike situasjoner, det engasjerer meg til å slå et slag for å være annerledes.. påstår ikke at jeg er så forbanna annerledes, men hun skulle jo ønske jeg var det omvendte! morsomt også at hun skrev i en kommentar på bloggen sin at jeg hadde lik genser som henne, så nå måtte hun kaste sin. når jeg konfronterte henne med deg skrev hun at "nei nei, syntes bare det var snodig".

  anyways, takk for koselig kommentar :) hadde det ikke vært for dere hadde det ikke vært like engasjerende å ta tak i sånt, men jeg synes det er FOR dumt å ha SÅ sterke meningerpå internett som den dama der, og står for det SOM EN MANN UTEN BEIN etterpå.

  ha en strålende kveld ;)

  SvarSlett
 5. AU! Ja, den der refleksevnen vår er ikke alltid like bra! Jeg kjenner til det... Plutselig sitter man der, og har gjort noe innmari dumt! Håper hånden din har det bedre nå...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg