Vakre,vakre mennesker

I går på trikken heim såg eg dei vakraste menneskene eg har sett på lenge!

Det var ein litt sliten afrikansk mann i 30-åra og dattera hans på kanskje 4-5. Dei hadde begge to på seg kjæledressar (han grøn og ho raud),svære vinterstøvlar og slike "alpakkaluer" med øyreklaffar. Faren hadde ho på fanget i den stappfulle trikken. Ho lente hovudet på skuldera hans og haldt segsjølv i handa. Han holdt kring ho på den mest farskjærleiks-uttrykkande måten eg nokon gong har sett nokon halde kring nokon. Det såg ut som om han holdt på det mest dyrebare i verda, og det gjorde han jo. Ho hadde ansiktsmaling som ein pus eller tiger, som var litt gnidd ut på kinna, og mørke vakre krøller som stakk ut or lua..
Etter ei lita stund sovna jenta der i fanget. Og faren pjuska ho i krøllene forsiktig og smilte for seg sjølv.

Skulle så gjerne tatt eit bilete av dei, forstørra det og hatt det på veggen! Men det får halde med denne detaljerte beskrivelsen. Eg ynskjer meg kamera! Ein veit jo aldri når ein kan treffe på verdas vakraste mennesker.

Kommentarer

 1. Herlig, jeg ser det for meg! Det er veldig kult at du legger merke til sånne små vanlige men utrolig dyrebare øyeblikk som dette :)

  SV; hihi, gøy å se hva du skriver på facebook statuser :D

  Så utrolig kjekt at du linker til meg! Jeg har ikke en sånn linke liste :O:O Men når jeg lager en skal du være på den ;) Jeg og føler jeg kjenner deg, litt hvertfall :):D
  Ey, why not add you on facebook?

  SvarSlett
 2. Så utrolig søtt at du la merketil det. Liker også å se på folk rundt meg. Er så mye morsomt å se på.:)

  SV: Haha, slutt og tull.

  SvarSlett
 3. Å, så flott beskrevet! Helt nydelig!! :) Jeg ser dem for meg, og blir helt varm om hjertet :)

  SvarSlett
 4. Sa utrolig herlig! Noen mennesker er bare fantastiske. Jeg har mine grunner til a tro at du ogsa er det :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg